58145519_1272018786_39

Mos humb kohen me keta persona

Mos humb kohe me ata persona qe e nuk vleresojne kohen kur jane me ty ...
    ankthe dhe lajthitje

    Sado te orvatemi ta cilesojme kte kohe, emertimi me real do ishte: “Koha e anktheve dhe lajthitjeve”

    Sado te orvatemi ta cilesojme kete kohe, emertimi me real do te ishte: “Koha e anktheve dhe e lajthitjeve” ...
      Load More