Miqësia nuk është ajo që mendojnë të gjithë…

Nuk bëhesh mik/e me dikë vetëm sepse të pëlqen miqësia me të. Kjo nuk është miqësi. Miqësia është kur di gjithçka dhe ende hiqesh sikur ...
  1. ori: ^_^ vertete prekese.... ^_^ ...
  2. Klea: Sa e vertete ^_^ ♥ ...
  3. denis lushi: je ees esrdtfguhijmk, ...
Load More