nje dite do te jesh

Nene, nje dite do te jesh krenare per mua, te premtoj..

Nene, nje dite do te jesh krenare per mua, te premtoj.. ...
  1. gentian: haahahah ...
nena me femije

Shoqeria ,Paraja dhe Fama do te zhduken nje dite. Ata qe te donin shume do te humbasin ne eren e se kaluares.

Do te zhduken diku. por ajo qe do mbetet me ty eshte dashuria e Nenes, ndaj duaje dhe respektoje, fali dashuri cdo moment. Zoti i ...
    Load More